Paras kumppani

Taxact Oy avustaa ja edustaa yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa arvonlisäverotukseen liittyvissä kysymyksissä. Taxact on syntynyt palvelemaan Konserniverokeskuksen asiakasyritysten erityistarpeita, mutta autamme samalla ammattitaidolla ja kumppanuudella myös julkisyhteisöjä ja PK-yrityksiä.

Perustajaosakas Sami Puska, OTM (Helsingin yliopisto), KTM (Aalto-yliopisto) on vastannut kymmenen vuoden ajan Verohallinnossa suuryritysten arvonlisäverotukseen, siirtohinnoitteluun ja valvontaprosesseihin liittyvistä vaativimmista asiantuntija- ja verotarkastustehtävistä.

Konserniverokeskuksen asiakasyritysten siirtohinnoittelu- ja arvonlisäverotarkastusvastuun lisäksi, Sami Puska on toiminut Yritysverotuksen ohjaus- ja kehittämisyksikössä arvonlisäverotuksen ratkaisutoiminnan ylitarkastajana, Verohallinnon arvonlisäverotuksen koulutusvastaavana, sekä Suomen edustajana Euroopan komission perustamassa, jäsenvaltioiden verohallintojen ja liike-elämää edustavista järjestöistä koostuvassa yhteistyöelimessä, EU VAT Forumissa. Ennen Verohallintoa Sami Puska työskenteli usean vuoden ajan Nordea Pankissa ja Nordea Rahoituksessa. Sami Puska toimii myös Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n lakimiehenä, vastaten SKAL ry:n jäsenyritysten veroneuvonnasta.

Missio ja arvot

Missiomme on selvä. Luomme vastuullisesti, mutta tinkimättömästi lisäarvoa asiakkaillemme ja koko yhteiskunnalle. Tehostamme arvonlisäverokäytäntöjä organisaationne jokaisella tasolla. Varmistamme, että arvonlisäverotus tapahtuu ymmärrettävästi, oikeudenmukaisesti ja yhdenvertaisesti. Teemme verotuksesta ennakoitavaa ja varmistamme, ettei organisaationne kilpailukykyä heikennetä tehottomalla tai virheellisellä arvonlisäverokäsittelyllä.

Haastamme rohkeasti vakiintuneet uskomukset ja pyrimme olemaan kehityksen ajureita koko arvonlisäveroalalla. Autamme sinua pysymään kartalla liiketoimintasi jokaisessa hetkessä ja luotsaamme ohi myrskyjen ja karikoiden. Tuotamme yksilöityä palvelua ilman kompromisseja, varmistaen organisaationne merikelpoisuuden kaikissa olosuhteissa.

Yrityskulttuurimme on ankkuroitu kirkkailla arvoilla. Luottamuksella, rohkeudella, kumppanuudella, vaikuttavuudella ja intohimolla. Arvomme eivät ainoastaan kerro miten toimintaa harjoitetaan, vaan miksi olemme olemassa. Lisäarvo on meille enemmän kuin veron peruste.